Vanghelie: Băsescu să introducă votul prin corespondenţă la scară naţională - 100 Euro pentru un vot

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a ironizat, joi, declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu privind introducerea votului prin corespondenţă pentru românii din străinătate, el propunându-i introducerea acestui tip de vot la scară naţională, cu plată: 100 de Euro pentru un vot.

12 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Băsescu să introducă votul prin corespondenţă la scară naţională - 100 Euro pentru un vot

Vanghelie: Băsescu să introducă votul prin corespondenţă la scară naţională - 100 Euro pentru un vot (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Domnul preşedinte Traian Băsescu întotdeauna are idei foarte bune şi strălucite. Niciodată un preşedinte nu poate să greşească. Dacă dânsul prin corespondenţă a câştigat alegerile, e normal îşi propună să poată să facă la scară naţională", a spus Vanghelie.

"Eu aş propune la scară naţională votul prin corespondenţă, nici măcar să nu-i mai vadă. Le trimitem prin e-mail câte o sută de Euro la oameni şi din patru în patru ani ştim că nu trebuie să ne ţinem de cuvânt. Le trimitem prin e-mail câte o sută de Euro, oamenii ne dau prin corespondenţă - scrie www.traianbasescu.ro vei fi preşedintele nostru pe viaţă. Şi cu asta am rezolvat problema", a adăugat Vanghelie.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, în timpul întâlnirii anuale cu membrii corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, că va milita, în actualul său mandat de şef al statualui, pentru introducerea votului prin corespondenţă şi înfiinţarea unui call-center pentru românii din străinătate.

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că PNL va propune un proiect de lege privind introducerea votului prin corespondenţă pentru românii din străinătate şi constituirea unei comisii de îmbunătăţire a legislaţiei electorale.

MAE a precizat, joi, pentru MEDIAFAX, că în decembrie 2006 a fost elaborat un proiect de lege privind votul prin corespondenţă care a fost trimis la Autoritatea Electorală Permanentă pentru completări şi clarificări, acesta aflându-se în continuare în atenţia AEP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici