Vasile Blaga: Partidul Naţional Liberal va fi complet fuzionat după Congresul din 2017

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că partidul va fi ”complet fuzionat” abia după Congresul din 2017, iar din acel moment, la nivel de judeţe, va exista un singur preşedinte şi nu se va mai conduce pe formula cu copreşedinţi.

568 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga: Partidul Naţional Liberal va fi complet fuzionat după Congresul din 2017

Vasile Blaga: Partidul Naţional Liberal va fi complet fuzionat după Congresul din 2017 (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Timişoara, că în cadrul şedinţei Consiliului Naţional, care va avea loc în 11 decembrie, se va propune ca primarii în funcţie sau candidaţii la primării să devină şi lideri de organizaţii locale.

”Vom propune un proiect în Consiliul Naţional ca, acolo unde sunt primari în funcţie şi unde îndeplinesc condiţiile de integritate sau unde am desemnat candidatul de primar, acesta să fie şef unic al organizaţiei locale. Partidul va fi complet fuzionat după Congresul din 2017. La nivel de judeţ vom avea şef unic după congres”, a explicat Vasile Blaga.

În cazul în care primarul de municipiu este, în prezent, şi copreşedinte la organizaţia judeţeană a PNL, acesta va putea desemna o persoană pentru a conduce organizaţia municipală.

Pentru desemnarea candidaţilor la primării, PNL a stabilit o serie de criterii care ţin cont de lustraţie, traseism, nepotism, contractile şi relaţia cu statul, fals în declaraţii, incompatibilitate şi conflict de interese, atitudini discriminatorii, datorii la buget, plagiat şi probleme penale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici