Vicepreşedinte PSD, despre referendum: Este o diversiune totală a preşedintelui, nu-i face cinste

Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, şeful organizaţiei Olt a partidului, apreciază că demersul preşedintelui Klaus Iohannis de iniţiere a unui referendum reprezintă o „diversiune totală” care nu lasă guvernul să-şi implementeze programul pentru care a fost votat, relatează corespondentul MEDIAFAX.

1027 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte PSD, despre referendum: Este o diversiune totală a preşedintelui, nu-i face cinste

Vicepreşedinte PSD, despre referendum: Este o diversiune totală a preşedintelui, nu-i face cinste (Imagine: Marius Dumbraveanu / Mediafax Arhiva Foto)

Stănescu crede că Iohannis obstrucţionează bunul mers al statului. El a adăugat că majoritatea parlamentară pe care PSD o are cu ALDE îi conferă Guvernului Grindeanu siguranţa pentru a implementa programul pentru care a obţinut votul majorităţii românilor, în 11 decembrie 2016.

„A început lupta împotriva guvernului. Este o diversiune totală a preşedintelui, care nu face deloc cinste unui preşedinte de ţară. El poate fi acuzat de înaltă trădare pentru că nu lasă un guvern să-şi facă programul pentru care a fost votat de cetăţeni. Sunt lucruri inacceptabile pentru un preşedinte. Deşi, din păcate, se întâmplă aceste lucruri, noi vom fi în continuare calmi, vom aştepta şi ne vom duce la capăt programul de guvernare indiferent de ce vrea preşedintele pentru că avem majoritate, în Parlament. Deci, guvernul n-are nicio problemă şi nu pleacă. Vom implementa programul asumat, pe etape, cu termene, aşa cum l-am prezentat în campania electorală. Aşteptăm să vedem şi următorii paşi ai preşedintelui, pentru că este foarte important ce paşi face Iohannis în toată această perioadă”, a declarat Paul Stănescu.

Liderul social-democrat mai spune că Iohannis nu se comportă ca un preşedinte al tuturor românilor, încălcând prevederile constituţiei.

„Din păcate, cred că are nişte sfătuitori care nu se pricep – să nu folosesc alt termen. Ceea ce e foarte grav este că Iohannis nu se comportă ca un preşedinte al tuturor românilor, nu respectă Constituţia României, nu respectă legile. Preşedintele ar trebui să fie un model pentru noi toţi, dar nu este”, a mai spus Stănescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici