Vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, vizitează România

Vicepreşedintele executiv pentru Pactul verde european, Frans Timmermans, se va afla vineri, 31 martie, în vizită la Bucureşti, pentru a se întâlni cu reprezentanţi ai guvernului şi cu părţi interesate în vederea discutării Pactului verde european.

278 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, vizitează România

Vicepreşedintele executiv va avea o întâlnire bilaterală cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tánczos.

Vineri dimineaţă, el se va întâlni cu mai mulţi miniştri şi deputaţi în Parlamentul European, printre care: ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, ministrul Transporturilor, Sorin Mihai Grindeanu, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, şi ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Vicepreşedintele executiv Timmermans se va întâlni cu mai multe părţi interesate ale societăţii civile pentru a discuta despre acţiunile de combatere a schimbărilor climatice în România şi despre rolul Comisiei Europene.

În fine, el va ţine un discurs în deschiderea conferinţei „130 de ani de la crearea primului partid social democrat din România”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici