Vicepreşedintele PNL Cezar Preda: Unii nu ştiu care mai de care să se suie pe locul lui Blaga. Asta este o ruşine

Vicepreşedintele PNL Cezar Preda a declarat sâmbătă, la sediul PNL, că decizia pe care o vor lua foştii democrat-liberali cu privire la succesorul lui Vasile Blaga va fi spre binele partidului, acuzându-i pe unii colegi că "nu ştiu care mai de care să se suie pe locul dânsului", ceea ce e ruşinos.

919 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele PNL Cezar Preda: Unii nu ştiu care mai de care să se suie pe locul lui Blaga. Asta este o ruşine

Vicepreşedintele PNL Cezar Preda: Unii nu ştiu care mai de care să se suie pe locul lui Blaga. Asta este o ruşine (Imagine: Liviu Adascalitei/ Arhiva Mediafax Foto)

"Eu sunt mai preocupat de ce se întâmplă cu preşedintele meu. Asta cu cine va fi, deocamdată domnul Blaga nu e mort, e un om viu, un membru PNL de bază şi cred că principala preocupare a fiecăruia este ce simte dumnealui acum, după ce a condus un partid atâţia ani şi a făcut totul pentru a câştiga campanii electorale pentru noi toţi, unii nu ştiu care mai de care să se suie pe locul dânsului. Asta este o ruşine", a declarat vicepreşedintele liberal.

Referitor la şedinţa colegiului director al fostului PDL care va începe la ora 15.00 pentru a desemna un copreşedinte în locul lui Vasile Blaga, vicepreşedintele a refuzat să facă vreo sugestie: "Ce vom decide la 15.00 va fi spre binele partidului".

El a adăugat că Blaga a fost mereu garantul respectării Statutului, "deci nu se va putea lua nicio decizie în afara Statutului".

De asemenea, Cezar Preda a spus că de două zile Blaga primeşte tot felul de sfaturi şi a adăugat, referitor la varianta preşedintelui unic susţinută de vechii liberali, că "nu e treaba" lor.

Foştii democrat-liberali se vor reuni la ora 15.00 la sediul central al partidului pentru a lua o decizie cu privire la numirea unui copreşedinte în locul demisionarului Vasile Blaga. Potrivit unor surse, favoritul era Gheorghe Flutur însă acesta nu doreşte sub nicio formă să preia funcţia, situaţia în care a fost avansată varianta Adriana Săftoiu.

Cătălin Predoiu, Daniel Buda şi Gheorghe Falcă au fost şi ei vehiculaţi ca variante, însă Predoiu a precizat că Blaga nu i-a propus funcţia de copreşedinte.

După reuniunea foştilor democrat-liberali, va avea loc, la ora 18.00, un Birou Politic Naţional al PNL, pentru a discuta propunerea făcută de aripa PDL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici