Victor Ponta îl atacă pe Traian Băsescu după condamnarea fiicei sale: ”Cel care nu-şi apără copiii este un sub-om”

Victor Ponta l-a atacat joi seara pe Traian Băsescu pentru lipsa de reacţie a fostului preşedinte în cazul condamnării fiicei sale, Ioana Băsescu, în dosarul privind campania electorală din 2009.

51995 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta îl atacă pe Traian Băsescu după condamnarea fiicei sale: ”Cel care nu-şi apără copiii este un sub-om”

Întrebat joi seara, la emisiunea „Marius Tucă Show”, de la Aleph News, despre condamnarea la închisoare cu executare a fiicei fostului preşedinte Traian Băsescu, Ioana, şi a fostului ministru Elena Udrea, Victor Ponta l-a catalogat „sub-om”, pentru că nu şi-a apărat copilul.

„Eu am trei copii. Cel care nu-şi apără copii este un sub-om”, a spus Victor Ponta, referindu-se la faptul că fostul preşedinte nu a avut nicio ieşire publică după pronunţarea sentinţei în primă instanţă.

Ponta a mai spus că nu i se pare normal că „am ajuns să condamnăm în 2021 pe cineva pentru fapte din 2009” şi a făcut o comparaţie cu ceea ce se întâmplă în America.

„Pe Ivanka Trump nu cred că o vor condamna vreodată. Nu cred că în America îi va face cineva dosar fiicei preşedintelui”, a mai spus Victor Ponta, la Aleph News.

Fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, Ioana, a fost condamnată, în 2 martie, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la 5 ani de închisoare, în dosarul privind campania electorală din 2009. În acelaşi dosar, fostul ministru Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici