Victor Ponta, prezent la anunţul organizării de către Cluj a unei grupe a CE de baschet masculin din 2017

În timp ce tinerii social-democraţi s-au reunit, sâmbătă, la Romexpo, în cadrul congresului, Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o poză de la anunţul privind organizarea de către oraşul Cluj-Napoca a unei grupe a CE de baschet masculin din 2017, în care apare alături de edilul Emil Boc şi baschetbalistul Ghiţă Mureşan.

653 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta, prezent la anunţul organizării de către Cluj a unei grupe a CE de baschet masculin din 2017

Ponta, alături de Boc, la anunţul organizării Campionatului European de Baschet la Cluj (Imagine: Facebook)

Aflat la Munchen, fostul premier s-a declarat "foarte, foarte, foarte fericit" de decizia FIBA privind organizarea, în premieră pentru România, a unei grupe a Campionatului European de baschet masculin din 2017, la Cluj

Ponta scrie pe reţeaua de socializare că este "chiar o zi de poveste" şi că este meritul celor care au muncit la acest proiect - Federaţia Română de Baschet, Primaria Cluj şi Guvernul Romaniei, "dar mai ales este meritul unor oameni care iubesc baschetul şi iubesc România ( pe care îi vedeţi atât de fericiţi în poză)".

În poză, Ponta apare alături de fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, baschetabilistul Gheorghe Mureşan şi alţi oficiali ai federaţiei române, aflaţi la Munchen, la anunţarea deciziei. Aceeaşi poză este publicată şi pe pagina oficială a primarului Boc.

La Bucureşti, la Romexpo, are loc congresul TSD, prilej cu care preşedintele PSD Liviu Dragnea a susţinut că a fost "foarte deranjat" de faptul că Victor Ponta, fost premier, lider de partid şi fost lider al organizaţiei de tineret, nu ar fi fost invitat la eveniment. El l-a acuzat pe Mihai Sturzu că nu l-ar fi invitat pe Ponta şi a calificat drept "inadmisibil" acest gest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici