Videanu: Declaraţia lui Antonescu, eroare a unui politician tânăr

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat, luni, că declaraţia lui Antonescu despre refuzul de a-l susţine pe Traian Băsescu în turul II este o eroare a unui politician tânăr, afirmând că "Brătianu s-ar întoarce în mormânt dacă ar vedea că Iliescu a pus basca pe capul liberalilor".

122 afișări
Imaginea articolului Videanu: Declaraţia lui Antonescu, eroare a unui politician tânăr

Videanu: Declaraţia lui Antonescu, eroare a unui politician tânăr (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Întrebat dacă PDL va negocia cu partidele susţinerea lui Traian Băsescu în turul II, Videanu a răspuns că democrat-liberalii sunt convinşi că nimeni nu are voturile românilor în buzunar.

"Suntem convinşi că nimeni, dar absolut nimeni nu are voturile în buzunar, ale românilor. Dincolo de îndemnul pe care liderii pot să îl dea românilor de a vota un candidat sau altul, românii ştiu exact ceea ce au de făcut şi în opinia mea vor alege un candidat ce are are puterea şi forţa să modernizeze România", a spus Videanu.

De asemenea, întrebat cum comentează anunţul lui Crin Antonescu făcut luni prin care liderul liberal a exclus orice colaborare cu Traian Băsescu pentru turul II, Videanu a răspuns că este vorba despre o eroare politică a unui politician tânăr, care crede că poate negocia voturile românilor.

"Eu cred că este o eroare politică, a unui politician tânăr de altfel, să creadă că poate negocia votul românilor, românii ştiu exact ce au de votat iar declaraţia domnului Crin Antonescu cred că face parte din resortul erorilor politice", a mai spus Videanu, precizând că cei care au votat cu Crin Antonescu au votat o speranţă, o idee şi nu neapărat s-au pus în slujba unui om.

"Nu credem că adevăratul electorat liberal va vota Marian Vanghelie, Ion Iliescu sau tot ce vreţi dumneavoastră", a mai spus Videanu.

"Declaraţia lui Antonescu face parte din resorturile erorilor politice", a spus Videanu.

El a mai apreciat că "Brătianu s-ar întoarce în mormânt dacă ar vedea că Iliescu a pus basca pe capul liberalilor".

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că este exclusă orice alianţă între el şi Traian Băsescu, subliniind că nu îl va susţine pe acesta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, întrucât un nou mandat de şef al statului pentru acesta este "cel mai rău lucru pentru valorile democraţiei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici