Videanu: Nu s-a discutat despre numele miniştrilor care ar urma să fie remaniaţi

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat, miercuri seară, că la întâlnirea de la Parlament nu s-a discutat despre numele miniştrilor care ar urma să fie remaniaţi.

14 afișări
Imaginea articolului Videanu: Nu s-a discutat despre numele miniştrilor care ar urma să fie remaniaţi

Videanu: Nu s-a discutat despre numele miniştrilor care ar urma să fie remaniaţi (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Videanu a menţionat că la întânirea parlamentarilor PDL cu premierul s-au spus "lucruri plăcute şi lucruri mai puţin plăcute".

El a menţionat că nu s-a discutat despre numele miniştrilor care ar urma să fie remaniaţi.

"Discuţia de la grup a fost foarte sinceră, în ideea de a asigura majoritatea de care partidul are nevoie şi într-o discuţie sinceră s-au spus lucrurile plăcute şi lucrurile mai puţin plăcute. Important este ceea ce se realizează în final. Nu s-au discutat persoane. Nu s-a discutat nimic altceva, aprecierea privind activitatea Guvernului a făcut-o primul ministru şi nu s-a făcut o apreciere individuală", a spus liderul PDL.

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seară, că a prezentat parlamentarilor PDL două variante - depunerea mandatului întregului Guvern sau continuarea cu un Cabinet remaniat - opţiunea aleşilor democrat-liberali fiind cea legată de remaniere.

El a precizat că vor continua discuţiile pe tema remanierii în cadrul Colegiului Director.

"Vom avea discuţii în continuare în cadrul Colegiului Director, pentru a finaliza procesul de remaniere, potrivit Constituţiei, în urma consultării dintre preşedintele României şi primul ministru", a spus Boc, după întâlnirea de la Parlament cu parlamentarii PDL şi cu miniştri.

Anterior, surse din PDL menţionau, pentru MEDIAFAX, că parlamentarii partidului au votat, miercuri seară, în majoritate, pentru remanierea Guvernului, înregistrându-se doar 12 abţineri, varianta ca Executivul să-şi depună demisia întrunind doar şase voturi "pentru".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici