Videanu vrea să plece din Guvern, pentru a se ocupa de PDL

Ministrul Economiei şi Comerţului, Adriean Videanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că vrea plece din Guvern, pentru a se ocupa de PDL. Viitorul ministru al Economiei ar putea fi deputatul Ion Ariton, potrivit lui Videanu.

14 afișări
Imaginea articolului Videanu vrea să plece din Guvern, pentru a se ocupa de PDL

Videanu vrea să plece din Guvern, pentru a se ocupa de PDL (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ulterior, Adriean Videanu a spus, la Palatul Parlamentului, unde participă la şedinţa Colegiului Director al PDL, că a solicitat primului-ministru să ia în calcul că ar dori să se ocupe de partid şi că, în evaluarea pe care o face la remaniere, să ia în considere disponibilitatea sa în aceast sens.

"Eu cred că sunt două paliere extrem de importante pentru partid - atât Guvernul, cât şi partidul - şi una dintre lacunele din ultima perioadă este funcţionarea cu intermitenţă a partidului şi am solicitat primului-ministru să ia în calcul că aş dori să mă ocup numai de partid şi că în evaluarea pe care o face la remaniere să ia în calcul disponibilitatea mea din această perspectivă", a afirmat Videanu.

El a mai spus că, în opinia sa, un membru al Cabinetului nu se poate ocupa eficient şi de guvern şi de partid.

Până în prezent au anunţat că au fost remanianţi ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, ministrul Muncii, Mihai Şeitan, şi cel al Agriculturii, Mihail Dumitru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici