VIDEO Protest cu găleţi roşii în faţa sediilor PSD şi ALDE

Câteva zeci de persoane, purtând găleţi roşii inscripţionate cu mesajele anti-PSD, au protestat duminică în faţa sediului central al social-democraţilor, unde au desfăşurat un drapel tricolor şi au aliniat găleţile în faţa intrării.

4791 afișări
Imaginea articolului VIDEO Protest cu găleţi roşii în faţa sediilor PSD şi ALDE

Protest cu găleţi roşii în faţa sediilor PSD şi ALDE

Protestatarii aveau în găleţi ulei şi zahăr. Pe găleţi erau inscripţionate mesaje, printre altele, precum ”V-aţi iluzionat cumva că ne puteţi cumpăra? Hai, pa!” şi ”PSD, nu vă mai acceptăm mizeriile”.

Oamenii s-au adunat iniţial în Piaţa Victoriei. În momentul în care au intenţionat să plece spre sediul central al PSD, câţiva dintre ei au fost legitimaţi de jandarmi.

”Mă legitimaţi că mă plimb cu găleata prin oraş? Aşa faceţi?" a spus unul dintre protestatari, în momentul în care i s-au cerut actele. Un alt tânăr a comentat ironic "(M-au legitimat - n.r.) pentru că am ochi albaştri. Se pare că nu am voie să ies la plimbare”.

Ajunşi la sediul central al social-democraţilor, din Şoseaua Kiseleff nr. 10, protestatarii au desfăşurat un drapel tricolor şi au aliniat găleţile în faţa intrării.

După sediul PSD, protestatarii s-au îndreptat spre cel al ALDE.

Evenimentul a fost convocat pe Facebook, sub denumirea ”Luaţi-vă găleţile, păstrăm libertăţile!”.

”<Asta-i găleata de la voi, daţi-ne ţara înapoi!>. Duminică 9 Aprilie, ora 17:00 #insistăm să returnăm găleţile electorale! Vă aşteptăm în Piaţa Victoriei, cu mic, cu mare, cu găleata din dotare, fie că e nouă sau mai veche, roşie sa fie, musai, la culoare. Vom merge împreună la sediul PSD pentru a depune găleţile în faţa acestuia”, scria pe pagina evenimentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici