VIDEO Un liberal şi un social-democrat s-au îmbrâncit pe holurile Primăriei. Scandal şi acuzaţii de furt de date personale, la Biroul Electoral Focşani

  • Un scandal a izbucnit joi la Biroul Electoral Municipal Focşani.
  • Un liberal şi un social-democrat s-au îmbrâncit şi s-au tăvălit pe holul instituţiei care se află în sediul Primăriei Focşani.
  • Reprezentantul PSD susţine că s-a lovit la cap şi că va depune plângere pe numele membrului PNL.
1694 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un liberal şi un social-democrat s-au îmbrâncit pe holurile Primăriei. Scandal şi acuzaţii de furt de date personale, la Biroul Electoral Focşani

Sursă foto: Youtube

Conform imaginilor înregistrate de camera de supraveghere din Primăria Focşani, liberalul are un telefon cu care intră în Biroul Electoral încercând să filmeze în interior. La ieşire este oprit de reprezentantul PSD în Biroul Electoral. Cei doi se ceartă, se împing, iar social-democratul cade din picioare şi acuză o lovitură la cap. Ulterior, cei doi continuă cearta în prezenţa unor martori.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat.

„Astăzi, ora 12.52, am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în incinta unei instituţii publice de pe raza municipiului Focşani a avut loc un conflict spontan între două persoane de sex bărbătesc. Cu ocazia deplasării la faţa locului poliţiştii au identificat  un bărbat de 44 de ani, şi un bărbat de 47 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul şi luării măsurilor legale ce se impun”, a anunţat IPJ Vrancea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici