Video Vîlceanu: Dăncilul de la Ministerul Muncii a încurcat foile la Bruxelles. Vorbea fără noimă | VIDEO

Vicepreşedintele PNL Dan Vîlceanu a postat pe Facebook un film în care ministrul Muncii, Marius Budăi, prezent în Parlamentul European, a încurcat foile în timp ce ţine un discurs despre priorităţile României la Consiliul UE şi ”a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul”.

3746 afișări

„Dăncilul de la Ministerul Muncii a încurcat foile la Bruxelles. Nici măcar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salvează pe miniştri din a se face de râs. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budăi s-a încurcat şi a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul. Budăi ar fi trebuit să prezinte priorităţile în cele 6 luni în care ţara noastră deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene”, a scris pe Facebook Dan Vîlceanu.

Liberalul a adăugat că ministrul Muncii ”nu a înţeles nici el ce a citit” în timpul discursului susţinut în Parlamentul European.

„Ce a spus el la Comisia de Muncă din Parlamentul European? Mai nimic. Un timp, nici el nu a înţeles ce a citit. Acest ministru este cel care a semnat îngheţarea pensiilor prin ordonanţa 114/2018 şi apoi spunea ca are temeri că opoziţia va îngheţa pensiile când va ajunge la guvernare. O tâmpenie! PSD-ALDE îşi face campanie cu minciuni şi manipulări”, a conchis Vîlceanu.

În încheiere, deputatul PNL a afirmat că „românii au avut temerea ca ne va face de râs când va merge la Bruxelles şi s-a adeverit”.

Postarea lui Dan Vîlceanu este însoţită de un film cu ministrul Muncii, Marius Budăi, din Parlamentul European.

„Am speranţa că un acord va putea fi obţinut în cel mai scurt timp, astfel încât domeniul ocupării şi egalitatea între femei şi bărbaţi reprezintă ...reprezintă....scuzaţi-mă...afacerilor sociale..”, a afirmat Marius Budăi, în PE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici