„Vine şi rândul meu să particip.” Cum explică Firea perioada lungă de interimat pe care a avut-o la conducerea PSD Bucureşti

Gabriela Firea a declarat că a ocupat funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti prea mult timp deoarece, consideră primarul, vechea conducere a PSD naţional a vrut să o menţină vulnerabilă. Însă Firea a spus aşteaptă rezultatul de luni, când vor fi alegerile pentru PSD Bucureşti.

909 afișări
Imaginea articolului „Vine şi rândul meu să particip.” Cum explică Firea perioada lungă de interimat pe care a avut-o la conducerea PSD Bucureşti

„Vine şi rândul meu să particip.” Cum explică Firea perioada lungă de interimat pe care a avut-o la conducerea PSD Bucureşti (Foto: Profimedia Images)

„A fost o perioadă şi dificilă, şi neclară, dar poate că a avut rolul său. 4 ani de interimat la conducerea PSD Bucureşti mi se pare o perioadă foarte lungă şi uşor nestatutară. De obicei, interimatele sunt pentru câteva luni, nu pentru ani de zile”, a spus Gabriela Firea la Digi24.

Potrivit primarului Capitalei, fostele conduceri ale PSD „şi-au dorit” să o menţină pe funcţie interimară.

„Nu ştiu, poate să-mi arate pisica sau poate pentru a fi vulnerabilă. Vom afla. Mâine vom avea aceste alegeri, actuala conducere a PSD a acceptat să organizăm conferinţă. Vine şi rândul meu mâine (luni, n.r.) să particip la alegeri şi vom vedea care va fi rezultatul”, a mai spus Gabriela Firea.

Luni, de la ora 17.00, va avea loc conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Bucureşti.

La alegeri vor participa Marcel Ciolacu - preşedinte interimar PSD, Paul Stănescu - secretar general interimar al PSD, Gabriela Firea - preşedintele interimar al PSD Bucureşti, primarii şi preşedinţii de organizatii PSD din cele 6 sectoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici