Viorica Dăncilă: Ivan m-a jignit. A spus că m-a susţinut Dragnea, dar m-a numit Ponta

Europarlamentarul PSD, Viorica Dăncilă, a explicat duminică înaintea reuniunii Comitetului Exexutiv că ar fi fost jignită de Cătălin Ivan, care ar fi spus că a obţinut şefia delegaţiei europarlamentarilor PSD cu prijinul lui Liviu Dragnea, dar ar fi fost ”numită” de Victor Ponta în această poziţie.

179 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă: Ivan m-a jignit. A spus că m-a susţinut Dragnea, dar m-a numit Ponta

Viorica Dancila (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Dăncilă a fost întrebată ce anume a deranjat-o în declaraţiile lui Cătălin Ivan.

”În declaraţia domnului Ivan m-a deranjat că aceste discuţii trebuie să aibă loc în interiorul partidului, că suntem colegi şi putem să avem aceste discuţii şi la Bruxelles şi în România şi nu prin intermediul unui post de televiziune”, a replicat europarlamentarul PSD.

Ea a fost întrebată unde anume a fost ”jignită” de Cătălin Ivan.

”Pe mine m-a jignit, vorbesc din punctul meu de vedere, că a spus faptul că această promovare se datorează originii mele din Teleorman şi că sunt susţinută de Liviu Dragnea, iar dacă uitaţi în CV-ul meu, sunt în PSD de 18 ani, am fost consilier local, consilier judeţean, am candidat pentru Senatul României(...) Totuşi, am o carieră politică şi nu poţi să spui că eşti promovată într-o funcţie peste noapte şi nu ai în spatele tău totuşi o activitate în cadrul acestui partid”, a spus europarlamentarul PSD.

Ea a fost întrebată dacă este jiginitor să fie susţinută de Dragnea.

”Asta este o interpretare tendenţiosă. Deci, pe mine m-a jignit faptul că această enunţare a numirii mele în funcţia de şef de delegaţie a avut drept motivaţie doar faptul că sunt susţinută de domnul Dragnea şi că sunt din Teleorman. Şi că tot a venit în discuţie acest subiect vreau să vă spun că numirea mea s-a făcut de către Victor Ponta, premierul României, preşedintele PSD, iar la şedinţa cu toţi europarlamentarii PSD cel puţin Liviu Dragnea nici nu a fost prezent”, a replicat Dăncilă.

Europarlamentarul PSD a fost întrebată dacă numirea putea fi făcută, din punct de vedere statutar, de către Victor Ponta.

”Numirea statutar a fost o propunere din partea colegilor. S-a votat de către toţi colegii, inclusiv de Cătălin Ivan, şi pe urmă domnul Ponta trebuia să comunice acest lucru la Bruxelles, deci în prezenţa domnului Ponta”, a menţionat Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici