Viorica Dăncilă, mesaj pe noul cont de Facebook: Voi face tot ce pot să readuc agenda publică pe traseul normalităţii

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, joi seară, un mesaj pe noul său cont de Facebook, precizând că va face tot posibilul să readucă agenda publică "pe traseul normalităţii, al decenţei şi al asumării, pentru stabilitate şi coerenţă politică şi guvernamentală".

776 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, mesaj pe noul cont de Facebook: Voi face tot ce pot să readuc agenda publică pe traseul normalităţii

Viorica Dăncilă, pe Facebook: Voi face tot ce pot să readuc agenda publică pe traseul normalităţii

Postarea premierului începe cu un citat din Winston Churchill: "Succesul nu e final, eşecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua".

"Din dragoste şi responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de raţiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcţiei, şi nu cele ce ne despart. Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toţii binele acestei ţări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului şi a consensului, a maturităţii politice şi a acţiunilor responsabile. În ceea ce mă priveşte, vă asigur pe toţi că voi face tot ce-mi stă-n putinţă să readuc agenda publică pe traseul normalităţii, al decenţei şi al asumării, pentru stabilitate şi coerenţă politică şi guvernamentală", a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

Premierul a anunţat că va folosi noul cont de Facebook pentru a comunica cu oamenii. "De astăzi mă puteţi găsi şi aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog şi construcţie, cu şi pentru oameni", se arată în finalul postării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici