Viorica Dăncilă se va întâlni miercuri la Salonic cu liderii Bulgariei, Greciei şi Serbiei

Liderii României, Bulgariei, Greciei şi Serbiei vor participa, miercuri după-amiază, la Salonic, la cea de-a patra ediţie a summitului cvadrilateral a celor patru ţări din Europa de Sud-Est, informează cotidianul Ekathimerini.

254 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă se va întâlni miercuri la Salonic cu liderii Bulgariei, Greciei şi Serbiei

Viorica Dăncilă se va întâlni miercuri la Salonic cu liderii Bulgariei, Greciei şi Serbiei

Prim-miniştrii Viorica Dăncilă (România), Boiko Borisov (Bulgaria), Alexis Tsipras (Grecia) şi preşedintele Aleksandar Vucic (Serbia) vor discuta despre o serie de chestiuni de interes regional şi european, inclusiv despre potenţiala aderarea la UE a ţărilor din Balcanii de Vest, criza refugiaţilor, cât şi despre căile de intensificare a cooperării în domenii precum: infrastructură, energie, transport şi securitate.

Summitul este programat să înceapă la ora 18, cu o întâlnire a celor patru lideri şi o reuniune separată a miniştrilor Transporturilor şi Infrastructurii din cele patru state participante. Evenimentul se va încheia cu o cină de lucru şi o conferinţă de presă comună, în jurul orei 20.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici