Virgil Popescu a lansat o provocare pentru George Simion: Ce zici, te bagi?

Virgil Popescu, preşedintele PNL Mehedinţi, a lansat, sâmbătă, o provocare pentru liderul AUR, George Simion, să candideze împreună pentru Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin.

1545 afișări
Imaginea articolului Virgil Popescu a lansat o provocare pentru George Simion: Ce zici, te bagi?

„Georgică, am auzit că ai trecut testul cu minciuni. Bravo! Te felicit! Dar eşti pregătit pentru un test pe bune? Un test de bărbăţie, că prea te dai cocoş. Uite, îţi explic aşa, simplu, cu cuvintele tale, ca să înţelegi. Că dacă îţi dau greu, nu pricepi”, afirmă Virgil Popescu, într-un clip video postat pe Facebook.

El afirmă că „provocarea este simplă”.

„Eu sunt preşedintele PNL Mehedinţi. Tu eşti preşedintele AUR Mehedinţi. Eu candidez la Primăria Severin. Tu unde candidezi în Mehedinţi, Georgică? Niciunde. Hai în Severin! Contracandidează-mă la Primăria Severin să ne batem electoral, politic că prea mă ameninţi prin Parlament. Ce zici, te bagi? Ai curaj? Davai, Georgică, fără frică! Fii bărbat, Georgică! Atât”, încheie Popescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici