Vlădescu: Examenul de joi a fost primul picat, parlamentarii au dat un vot aşa cum au fost pregătiţi

Candidatul la funcţia de ministru al Sănătăţii, Cristian Vlădescu, a declarat, după votul nefavorabil primit la finalul audierii sale din Parlament, că examenul de joi a fost primul picat în viaţa sa, susţinând că parlamentarii au dat un vot aşa cum au fost pregătiţi să îl dea.

31 afișări
Imaginea articolului Vlădescu: Examenul de joi a fost primul picat, parlamentarii au dat un vot aşa cum au fost pregătiţi

Vlădescu: Examenul de joi a fost primul picat, parlamentarii au dat un vot aşa cum au fost pregătiţi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Cristian Vlădescu a spus că a susţinut câteva sute de examene, atât în România, cât şi în Franţa sau în America, însă cel de joi din faţa Comisiilor parlamentare a fost primul picat în viaţa sa.

"A fost o experienţă nouă pentru mine. Am dat câteva sute de examene, iar acesta este primul pe care îl pic în viaţa mea", a afirmat Vlădescu, precizând totuşi că se aştepta ca acesta să fie rezultatul votului.

Candidatul pentru funcţia de ministru al Sănătăţii a mai spus că parlamentarii care au votat împotriva sa, deşi mulţi dintre ei au afirmat că îi apreciază activitatea, au dat un vot politic.

"Au dat un vot aşa cum au fost pregătiţi să îl dea", a adăugat Vlădescu, arătând că a fost coleg cu mai mult de jumătate dintre parlamentarii care au participat la audiere, în diverse instituţii în care a lucrat de-a lungul timpului.

"M-am pregătit şi pentru acest examen aşa cum m-am pregătit pentru toate examenele pe care le-am dat în viaţa mea, însă rezultatul a fost acesta", a conchis Vlădescu.

Întrebat dacă este optimist sau pesimist în legătură cu votul de învestitută din plenul Parlamentului, Vlădescu s-a declarat doar sceptic.

"Ştiţi că scepticul este un optimist informat. Am fost sceptic toată viaţa mea, deci şi în legătură cu votul de la plen rămân un sceptic", a adăugat Vlădescu.

Cristian Vlădescu, propus pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, a primit aviz negativ, joi, din partea parlamentarilor din Comisiile pentru sănătate, fiind înregistrate 15 voturi "împotrivă" şi 11 favorabile.

Doar doi din cei 14 miniştri propuşi de premierul Lucian Croitoru au primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici