Vladimir Putin are un contracandidat la şefia Rusiei: este ca un joc de cărţi cu trişori

Preşedintele rus va participa prin videoconferinţă la summitul virtual G20 şi are un rival, în perspectiva alegerilor de anul viitor.

6080 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin are un contracandidat la şefia Rusiei: este ca un joc de cărţi cu trişori

Vladimir Putin are un contracandidat la şefia Rusia: joc cărţi cu trişori

În Rusia, succesele militare limitate de pe frontul din Ucraina continuă să alimenteze nemulţumirea internţă.

Asta în timp ce preşedintele Vladimir Putin se pregăteşte să participe prin videoconferinţă la summitul virtual G20 programat miercuri, primind critici de la ultranaţionalistul Igor Girkin.

Aflat în închisoare în aşteptarea procesului pentru instigare la extremism, Girkin şi-a reiterat intenţia de a candida la preşedinţia rusă, la alegerile din 2024.

„Înţeleg perfect că, în situaţia actuală din Rusia, participarea la campania prezidenţială este ca şi cum ai sta la o masă pentru a juca un joc de cărţi cu trişori”, a spus Girkin, care solicită acţiuni militare „mai eficiente”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici