Voinescu: Coaliţia va vota revocarea lui Geoană şi va avea candidat propriu pentru şefia Senatului

Coaliţia majoritară va vota revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului şi va avea un candidat propriu pentru acest post, a declarat luni purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu.

271 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Coaliţia va vota revocarea lui Geoană şi va avea candidat propriu pentru şefia Senatului

Sever Voinescu (Imagine: Narcis Pop/Mediafax Foto)

"Poziţia noastră este foarte clară, coaliţia va vota revocarea domnului Geoană. Toate poveştile astea cu rocade şi cu înlocuiri sunt fantezii ale socialiştilor. Dacă va ajunge pe ordinea de zi cererea de revocare, o vom vota. După ce domnul Geoană va fi revocat, coaliţia va avea candidat propriu şi eu sunt convins că, în bătălia electorală, candidatul coaliţiei va câştiga, pentru că e firesc, avem majoritate în Senat", a precizat Sever Voinescu, după şedinţa BPN al PDL, răspunzând la o întrebare.

El s-a arătat nemulţumit de faptul că PSD şi-a "externalizat" criza internă pe socoteala instituţiilor statului şi "şi-a făcut un obicei" din acest lucru.

"Pentru a nu ştiu câta oară, PSD externalizează crize interne pe socoteala instituţiilor statului. Ei şi-au făcut un obicei din asta, să-şi rezolve răfuielile lor, luptele lor politice de gaşcă comunistoidă, pe socoteala instituţiilor statului şi a poziţiilor din instituţiile statului pe care le deţin", a adăugat Voinescu.

El a apreciat că populaţia trebuie să înţeleagă că "PSD nu e în stare să se gestioneze pe sine".

"În general, e bine să facem un apel către colegii din PSD să încerce să-şi spele rufele în curtea lor şi să impieteze cât de puţin asupra instituţiilor statului", a mai spus Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici