Vosganian: Cei ce vin în USL de la PDL acoperă găurile de şvaiţer şi ridică moralul trupelor noastre

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian spune că membrii PDL care se înscriu în USL au rolul de a acoperi "găurile de şvaiţer" unde USL nu avea candidaţi credibili, transferurile ridicând moralul "trupelor" Uniunii Social Liberale.

166 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Cei ce vin în USL de la PDL acoperă găurile de şvaiţer şi ridică moralul trupelor noastre

Varujan Vosganian (Imagini: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, cum comentează înscrierile unor lideri ai PDL în partidele membre ale USL, Vosganian a spus că principala ţintă morală în aceste cazuri este "înlăturarea actualei guvernări".

"Transferurile de membri de la PDL la USL au fost făcute pentru a acoperi găurile de la şvaiţer, adică sunt în locuri unde USL nu avea candidaţi credibili. Probabil că în situaţia în care astfel de transferuri s-ar face pe poziţii pe care oameni care au rezistat cu greu în opoziţie le-au păstrat, lucrurile vor deveni mai delicate. Există şi o chestiune morală, care nu poate fi ocolită.

Principala ţintă de natură morală este să înlăturăm actuala guvernare şi derapajele ei politice, iar aceste transferuri ridică moralul trupelor noastre şi scad moralul trupelor lor. Din păcate, nu am ajuns la nivelul în care moralul şi morala să se adape din acelaşi izvor. Dar, probabil, toate acestea sunt şanse ca într-o bună zi acest lucru să se întâmple", a spus Vosganian.

În ultima săptămână, mai mulţi lideri ai PDL, în frunte cu Sorin Frunzăverde, au plecat din partid, mergând la USL.

Printre demisionari se află fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov, care era liderul PDL Olt. Acesta s-a înscris în PSD şi va candida din partea USL pentru un nou mandat de primar.

Marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, prim-vicepreşedinte al PDL Neamţ, a anunţat că se va înscrie în PNL şi va candida din partea USL pentru un nou mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici