Vosganian îl acuză pe Băsescu de lipsă de reacţie faţă de evenimentele din R. Moldova

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian l-a acuzat, joi, pe preşedintele Traian Băsescu de lipsă de reacţie în ceea ce priveşte evenimentele din Republica Moldova şi i-a solicitat şefului statului adoptarea de urgenţă a unei poziţii oficiale.

16 afișări
Imaginea articolului Vosganian îl acuză pe Băsescu de lipsă de reacţie faţă de evenimentele din R. Moldova

Vosganian îl acuză pe Băsescu de lipsă de reacţie faţă de evenimentele din R. Moldova

"Administraţia Prezidenţială se află într-o tăcere suspectă în faţa unor acuzaţii extrem de grave aduse României de administraţia Voronin. România a fost acuzată de autorităţile de la Chişinău de implicare în afacerile interne ale Republicii Moldova. În faţa unor astfel de acuzaţii nefondate şi extrem de grave, preşedintele Traian Băsescu a tăcut şi continuă să tacă, deşi în poziţia sa constituţională de reprezentant politic al poporului român e dator cu o reacţie", a declarat Varujan Vosganian într-o conferinţă de presă.

El a mai spus că, în momentul în care susţinea declaraţia, potrivit agendei anunţate de Palatul Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu se afla în portul Constanţa unde participa, la bordul unei nave militare olandeze, la o conferinţă privind construirea coridorului logistic Constanţa - Rotterdam.

"Este o temă importantă, însă cu siguranţă, din poziţia de preşedinte al României, domnul Traian Băsescu e dator în primul rând să răspundă preocupărilor, neliniştilor românilor şi acestei situaţii care pune România în pericolul unui conflict diplomatic fără precedent", a conchis Vosganian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici