Zgonea, noul preşedinte al Camerei: Voi vorbi cu premierul despre ce vrea de la acest for legislativ

Noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marţi seară, că va vorbi cu premierul despre ce doreşte acesta de la Cameră, menţionând că el nu va fi un preşedinte arogant al Camerei.

730 afișări
Imaginea articolului Zgonea, noul preşedinte al Camerei: Voi vorbi cu premierul despre ce vrea de la acest for legislativ

Zgonea, noul preşedinte al Camerei: Voi vorbi cu premierul despre ce vrea de la acest for legislativ (Imagine: RAul Stef/Mediafax foto)

El a spus că speră să vorbească cu premierul, pentru a vedea ce doreşte acesta de la Camera Deputaţilor, pentru ca cele două instituţii să poată colabora.

"Aştept să-mi spună ce doreşte domnia sa, ca prim-ministru al României, de la Parlament, în aşa fel ca doi oameni din aceeaşi generaţie să construim o altă Românie modernă", a spus Zgonea, precizând că discuţia ar urma să aibă loc înainte de şedinţa de Guvern.

El a susţinut despre Roberta Anastase, preşedintele revocat al Camerei Deputaţilor, că adus instituţia Parlamentului într-o situaţie delicată.

"Îmi pare rău că o colegă de generaţie, şi regret nespus că o prietenă pe care o cunosc de aproape 17 ani şi cu care am plecat pe drumuri diferite crezând pentru o Românie modernă, a adus instituţia Parlamentului într-o situaţie atât de delicată", a spus Zgonea.

El a spus că instituţia a fost condusă cu îngâmfare.

"Este un câştig al tuturor celor care în ultimii ani au arătat că această instituţie a fost condusă cu îngânfare, cu dispreţ faţă de oameni şi cu aroganţă (...) Sigur nu voi fi un preşedinte care să fie arogant, care să aibă doar el dreptate, să nu recunoască atunci când greşeşte şi să nu asculte cetăţeanul, care prin vocea deputatului, indiferent de culoarea politică, dă un mesaj în plenul Parlamentului", a mai precizat noul preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici