Zgonea: Ori PNL şi PDL şi-au schimbat sexul, ori Antonescu şi-a schimbat opinia despre căsătoria gay

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a precizat, joi, într-o postare pe Facebook, că ori PNL şi PDL şi-a făcut operaţia de schimbare de sex, ori Crin Antonescu şi-a schimbat părerea despre căsătoriile între personae de acelaşi sex, el comentând astfel anunţul fuziunii dintre PNL şi PDL.

573 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Ori PNL şi PDL şi-au schimbat sexul, ori Antonescu şi-a schimbat opinia despre căsătoria gay

Valeriu Zgonea (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Crin Antonescu răspundea cândva la o întrebare despre fuziunea PNL şi PD spunând că cele două partide sunt precum două persoane de acelaşi sex care nu se pot căsători. Să înţelegem acum că domnul Antonescu şi-a schimbat părerea despre căsătoriile între persoane de acelaşi sex sau că vreunul dintre cele două partide şi-a făcut între timp operaţie de schimbare de sex?", a scris Zgonea pe contul său de socializare.

PNL şi PDL vor lucra "pas cu pas" să ajungă la "un mare partid de centru-dreapta", a anunţat, joi după-amiază, liderul democrat-liberal Vasile Blaga, menţionând că este "destul de greu de crezut" că se va reuşi aceasta până la alegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici