Zgonea: PNL a luat o decizie emoţională. Am încredere că la Cameră vom fi acceaşi echipă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că PNL a luat o decizie emoţională ieşind de la guvernare şi rupând USL, el arătând că are încredere că la Cameră social-democraţii şi liberalii vor lucra împreună, fiind aceeaşi echipă.

78 afișări
Imaginea articolului Zgonea: PNL a luat o decizie emoţională. Am încredere că la Cameră vom fi acceaşi echipă

Zgonea: PNL a luat o decizie emoţională. Am încredere că la Cameră vom fi acceaşi echipă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În acest moment am constatat cu tristeţe o decizie emoţională luată de către PNL pe un proiect pe care noi l-am construit împreună şi în care mai aveam încă trei ani de rezolvat. Am ştiut întotdeauna că anul 2014 e cel mai greu an", a spus Zgonea.

El a arătat că are încredere că liberalii vor înţelege că proiectele comune vor continua.

"Am încredere că, până la urmă, colegii liberali vor înţelege că proiectele comune - scrise de către miniştrii liberali, de către şefii de agenţii liberali, chiar dacă ei sunt forţaţi să-şi dea demisia - vor continua şi în Parlamentul României. Aşa cum aţi văzut, chiar şi atunci când au existat sincope la Senat, la Camera Deputaţilor să fim aceeaşi echipă şi să lucrăm împreună", a spus Zgonea.

El a mai spus că la Camera Deputaţilor au fost adoptate inclusiv amendamente ale opoziţiei, spre deosebire de anii trecuţi, la proiecte de legi care au fost importante pentru statul român şi pentru predictibilitatea pieţelor financiare româneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici