Video Teleferic Prahova

Iarna nu e nicăieri mai frumoasă ca în staţiunile montane. Fie că practici sporturi de iarnă, că eşti amator de excursii sau doar vrei să fugi pentru o zi din cenuşiul urban, Valea Prahovei te aşteaptă cu soluţii adaptate exigenţelor tale. Din decembrie până în martie, Teleferic Prahova îţi oferă servicii sigure, moderne şi accesibile.

164 afișări

Pentru sportivii pasionaţi, pârtiile din Predeal sunt dotate cu teleschi. Aici practici sportul preferat nu doar în concediu, ci oricând ai o clipă liberă, cum ar fi în week-end sau chiar noaptea. Ai aşteptat tot anul să trăieşti senzaţia alunecării în viteză prin mijlocul unei naturi mirifice. Iar dacă ai sentimentul că nu a durat destul, teleschiul te duce iar sus cât ai clipi!

Pentru cuplurile romantice, telescaunul din Predeal transformă o ieşire la aer curat într-o amintire preţioasă şi vă oferă un vis cu ochii deschişi, plutind împreună pe deasupra culmilor îngheţate.

Valea Prahovei este locul ideal şi pentru o excursie cu întreaga familie. Teleferic Prahova oferă tuturor posibilitatea de a descoperi frumuseţea locurilor în deplină siguranţă şi confort, datorită serviciului de telecabină Buşteni–Babele-Peştera. La urcare, peisajul defilează mai spectaculos decât în orice film panoramic. Dacă nu mă crezi, citeşte-o în ochii copilului tău. Odată sus, în timp ce vezi 3600 cum România ţi se aşterne maiestuos la picioare, vei regăsi o senzaţie iubită din propria copilărie: atunci când tata te lua pe umerii lui ca să vezi mai bine!

După magia înălţimilor, orice amintire se savurează mai bine la coborâre cu o cană de vin fiert şi o masă la unul dintre restaurantele iluminate de Sărbători. Teleferic Prahova îţi reaminteşte că eşti la munte: trăieşte, simte, bucură-te de zăpadă!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici