Andone: "Dacă voi fi demis, le voi strânge mâna şefilor! Nu voi regreta niciodată că am revenit la Dinamo!"

Oţelul Galaţi seamănă din ce în ce mai mult cu un lider adevărat. Gruparea de la malul Dunării a reuşit să treacă şi de Dinamo, scor 2-1, după ce în etapa trecută a reuşit s-o "subordoneze" pe Steaua. De celalată parte, gruparea din Ştefan cel Mare pare că este într-o situaţie fără sfârşit. Ioan Andone dă vina şi pe mentalitatea jucătorilor, însă susţine că şi maniera de arbitraj este una împotriva echipei din Ştefan cel Mare.

7 afișări
Imaginea articolului Andone: "Dacă voi fi demis, le voi strânge mâna şefilor! Nu voi regreta niciodată că am revenit la Dinamo!"

Andone: "Dacă voi fi demis, le voi strânge mâna şefilor! Nu voi regreta niciodată că am revenit la Dinamo!"

"Aşteptările sunt foarte mari. Acest meci a fost mai bun decât cel de la Urziceni. E criză şi din cauza faptului că jucătorii şi-au pierdut încrederea în ei. Oţelul e o echipă cu jucători modeşti, umili, care se bat pentru fiecare minge. La noi, fiecare din jucători se gândeşte că face coechipierul ceva. Dăm dovadă de individualism. Un jucător greu poate să câştige un meci de unul singur. Mi se par lucruri necurate împotriva noastră, prea multe. Luăm prea multe galbene nemeritate. Nici n-a fost penalty. Sunt lucruri decisive", a declarat Ioan Andone la conferinţa de presă.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici