Aripa pro–USL din UDMR

„UDMR ar trebui să iasă de la guvernare, pentru că nu mai are ce să aştepte după ce protocolul coaliţiei a fost încălcat, măsurile de relansare a economiei nu au fost adoptate, iar liderii maghiari sunt hărţuiţi“, consideră senatorul Gyorgy Frunda, într-un interviu pentru Ziare.com.

4 afișări
Imaginea articolului Aripa pro–USL din UDMR

Aripa pro–USL din UDMR

Întrebat ce anume ar trebui să se întâmple pentru ca UDMR să ia decizia, Frunda a replicat: "Eu nu ştiu ce trebuie să se mai întâmple. Nu se respectă protocolul încheiat, oamenii UDMR sunt hărţuiţi... Uitaţi-vă ce s-a întâmplat cu domnul ministru Borbely, care a fost acuzat, nevinovat fiind; şi nu se întâmplă nimic; numele multor lideri maghiari sunt terfelite, al lui Lakatos Peter de către ANI, ale altora şi vor veni şi alţii şi noi nu ne apărăm oamenii, stăm în declaraţii şi discutăm cu coaliţia de guvernare".

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici