„Atac” a aflat cât stă Băsescu în baie

Preşedintele Traian Băsescu, la fel ca majoritatea muritorilor de rând, preferă să-şi facă toaleta pe îndelete, în fiecare dimineaţă. Conform unor surse din anturajul preşedintelui, acesta zăboveşte, uneori şi peste o oră în baie. Dacă este grăbit, ceea ce se întâmplă rar, pentru că Băsescu este obişnuit cu programul de la Marină, adică să se trezească cel târziu la 7.00 dimineaţa, preşedintele se pune la punct în maxim 15 minute. În schimb, dacă are timp berechet la dispoziţie, şeful statului zăboveşte mult mai mult în baie. Uneori, Traian Băsescu îşi acordă pentru igiena completă şi câte o oră, o oră şi un sfert. Niciodată „marinarul” nu lasă dezordine în baie în urma sa.

1 afișare
Imaginea articolului „Atac” a aflat cât stă Băsescu în baie

„Atac” a aflat cât stă Băsescu în baie

Seara însă, preşedintele preferă doar să facă un duş rapid şi să-şi îngrijească cu deosebită atenţie dantura, la care ţine foarte mult. Şi asta pentru că titularul de la Cotroceni a suferit de curând numeroase lucrări stomatologice, care n-au fost nici prea ieftine şi nici lipsite de suferinţă. Se zvoneşte că pe Băsescu l-ar fi costat repararea danturii în jur de şapte mii de euro, dar că preşedintele este foarte încântat că poate zâmbi fără probleme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici