Atenţie, se închid fabrici!

Sistarea activităţii ca urmare a lipsei de comenzi, concedii forţate şi chiar disponibilizări. Aşa arată un scurt bilanţ al ultimelor zile, semn clar al faptului că efectele crizei financiare au ajuns şi în România.

1 afișare
Imaginea articolului Atenţie, se închid fabrici!

Atenţie, se închid fabrici!

Alro Slatina şi Oltchim Râmnicu Vâlcea sunt ultimele "vedete" intrate pe lista neagră. O altă companie care a anunţat că pune lacătul este Kraft Foods România, care se jură însă că e vorba doar de o relocare în Bulgaria, fără legătură cu criza economică. Oricum ar fi, decizia Kraft va lăsa fără locuri de muncă 440 de angajaţi. Zilele trecute, Uzinele Dacia au anunţat că vor opri producţia în perioada 20 noiembrie-7 decembrie din cauza scăderii pie­ţelor auto.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici