BARONUL MELCILOR

Firma Radio Timpa SRL, controlata de Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, plateste 1,1 euro/ mp lunar pentru reclamele amplasate pe rezervoarele de apa de pe Dealul Melcilor - in centrul Brasovului – si de pe Calea Poianei – drumul dintre Brasov si Poiana. Conform unei surse din industria panotajului, tariful este „de råsul curcilor“. Mai mult, pe bazinul de apa situat pe Dealul Melcilor, Radio Timpa si-a montat una dintre antene, radiatiile emise de circuitul electric punånd in real pericol sanatatea brasovenilor.

1 afișare
Imaginea articolului BARONUL MELCILOR

BARONUL MELCILOR

Aristotel Cancescu foloseste resursele publice in interesul sau privat, dovedind ca specia baronului local, indiferent de doctrina politica, nu este pe cale de disparitie. Demnitarul, actualmente la PNL, a impus incheierea unor contracte intre trustul media pe care il dirijeaza si Compania de Apa Brasov (CAB), institutie subordonata Consiliului Judetean. Regia de apa pune la dispozitie posturilor Radio Brasov si Mix TV spatii de reclame in cele mai bune zone, la preturi hilare.
Bogdan Rusu, directorul Radio Timpa si totodata cel care a semnat contractul, spune ca a existat o licitatie pentru achizitionarea spatiului publicitar. Acesta nu a putut da detalii, sustinånd ca procedurile pentru licitatie au cazut in sarcina fostului director Liviu Deaconu. Potrivit unor surse din interiorul CAB, nu a existat o licitatie reala pentru aceste spatii. In plus, reclamele la Mix TV si Radio Brasov se afla in locurile mentionate din perioada 2000-2001, cu mult timp inainte de semnarea contractului din 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici