Becali, obligat să achite AVAS penalităţi de 88.000 euro

Finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a fost obligat de Tribunalul Municipiului Bucureşti - Secţia Comercială, să achite către Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) suma de 87.828 euro cu titlu de penalităţi pentru neîndeplinirea unor obligaţii privind investiţiile de mediu la Avicola Iaşi.

1 afișare
Imaginea articolului Becali, obligat să achite AVAS penalităţi de 88.000 euro

Becali, obligat să achite AVAS penalităţi de 88.000 euro

Decizia survine după ce AVAS l-a dat în judecată pe Becali, în octombrie 2006, în calitate de acţionar majoritar al companiei SC Avicola Iaşi SA, cerând obligarea acestuia la plata de penalităţi şi pentru întârzierea cu care a prezentat documentaţia referitoare la investiţiile realizate la firma respectivă. Instanţa a admis cererea AVAS, însă Becali a făcut apel, primul termen fiind stabilit pentru 17 decembrie, la Secţia a V-a Comercială a Curţii de Apel Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici