Becali putea fi arestat inca din ianuarie

Arestarea lui Gigi Becali, acuzat de sechestrare de persoane, la mai bine de doua luni de la savarsirea faptei ridica pe zi ce trece tot mai multe semne de intrebare. Procurorii nu pot explica de ce nu l-au ridicat pe patronul Stelei imediat dupa producerea incidentului, cu toate ca au avut la dispozitie cele mai importante probe – imagini video si inregistrarea apelului unui martor la serviciul 112.

1 afișare
Imaginea articolului Becali putea fi arestat inca din ianuarie

Becali putea fi arestat inca din ianuarie

Mai mult, rapirea a avut loc intr-o zona supravegheata de SIE, care are acolo un sediu de protocol. Pe de alta parte, omul de afaceri nu este la prima iesire violenta. In 1997, Becali a fost acuzat ca ar fi gonit cu bodyguarzii niste proprietari de pe propriile lor terenuri. Cativa ani mai tarziu, doi ziaristi au reclamat ca ar fost insultati, agresati si chiar loviti de patronul Stelei. De fiecare data insa, Becali a scapat nepedepsit.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici