Cad proiectele investitorilor in ceata din imobiliare

Incertitudinea inregistrata de segmentul imobiliar rezidential, situatie care a dus la scaderea apetitului cumparatorilor pentru apartamente, schimba strategiile companiilor care vizau acest segment, respectiv atat investitorii specializati, precum si cei de ocazie: o serie de investitori s-au retras, au anulat sau si-au amanat proiectele.

1 afișare
Imaginea articolului Cad proiectele investitorilor in ceata din imobiliare

Cad proiectele investitorilor in ceata din imobiliare

 

In ultimele sase luni, preturile pe segmentul mentionat au scazut cu peste 10% la apartamentele vechi si au stagnat la apartamentele noi, in contextul in care ultimii ani au adus cresteri spectaculoase, de circa 30% anual. In noua lumina, dezvoltatori precum Sonae Sierra, unul dintre cei mai mari jucatori de profil de pe piata portugheza, dar si Energoconstructia, una dintre cele mai mari firme de constructii din Romania, au renuntat la proiecte imobiliare la nivel local.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici