Ceartă ca la uşa cortului în familia Moculescu

Deşi Mariana Moculescu susţine că are o relaţie foarte apropiată cu fiica ei, Nidia, Click! a intrat în posesia unei înregistrări audio ce vine să contrazică declaraţiile fostei soţii a lui Horia. Zilele trecute, într-un acces de furie, Mariana şi-a înjurat unicul copil ca la uşa cortului, de faţă cu prietenii Nidiei. Aceştia nu au mai fost şocaţi de limbajul de mahala al femeii, fiind deseori martorii unor asemenea scene.

2 afișări
Imaginea articolului Ceartă ca la uşa cortului în familia Moculescu

Ceartă ca la uşa cortului în familia Moculescu

Zilele trecute, fosta prezentatoare tv a început să se certe cu fiica sa, fără a avea însă un temei real, aducându-i injurii grave. Deoarece cuvintele utilizate de cea care are pretenţia să se numească mamă iubitoare sunt specifice limbajului de mahala, nu vă putem reproduce decât câteva dintre jignirile pe care i le-a adresat Nidiei: “eşti o curvă penală”, “eşti urâtă ca ciocănitoarea Woody”, “scârbo”, “eşti o jegoasă proastă”, “sunteţi o familie de retardaţi, tu şi frati-tu ăla care a dat cu creierii de asfalt”, “scârbă penală”.


Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici