COPOS: "VOM BATE TOT IN ACEST AN"

Patronul Rapidului, George Copos a declarat ca jucatorii vor evolua pe o prima dubla in derbiul de duminica cu Dinamo, dar si avertizeza ca jucatorii care nu vor confirma vor trebui sa isi caute echipa din iarna.

1 afișare
Imaginea articolului COPOS: "VOM BATE TOT IN ACEST AN"

COPOS: "VOM BATE TOT IN ACEST AN"

"In meciurile cu echipele de pe primele patru locuri jucatorii vor evolua pe prime duble, deci ajung si la prime de 4000 de euro. Dar trebuie sa priceapa ca trebuie sa arate ca pot face performanta, fiindca cine nu e performant in ziua de azi in Romania nu rezista. Nae Manea si cu Mircea Rednic vor decide de cine sa ne dispensam in iarna" a spus Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici