Cota unică scade de la 16 la 10%

Surse democrat-liberale ne-au declarat că una dintre propunerile de relansare economică propuse ieri în Biroul Permanent Naţional al PDL a fost reducerea cotei unice de la 16 la 10%.

1 afișare
Imaginea articolului Cota unică scade de la 16 la 10%

Cota unică scade de la 16 la 10%

Propunerile de relansare a economiei venite din partea parlamentarilor PDL specializaţi în economie au fost prezentate ieri în şedinţa conducerii partidului de deputatul Sulfina Barbu. Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a confirmat faptul că în şedinţa conducerii pedeliştilor au fost prezentate o serie de măsuri pentru scoaterea ţării din criză. Ele urmează să fie discutate în Coaliţia de guvernământ şi dacă inundaţiile vor permite, în această săptămână, vor fi discutate şi în Guvern.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici