Cum producea bani Cristina Spătar, la semafor

Era o vreme în viaţa Cristinei Spătar când nu contenea să-şi refuze pretendenţii. Tocmai fusese încoronată regină a R&B-ului şi, na, toţi bărbaţii atentau la frumuseţea şi la talentul ei muzical desăvârşit.

1 afișare
Imaginea articolului Cum producea bani Cristina Spătar, la semafor

Cum producea bani Cristina Spătar, la semafor

E-adevărat, a urmat, apoi, o perioadă în care a cuprins-o disperarea să se mărite şi, după păţania cu Mirco Maschio, nu mai formau bărbaţii roi în jurul ei, dar, indiferent de perioadă, obiceiurile Cristinei Spătar sunt demne de luat în seamă.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici