Declaratiile de avere ale lui Atanasiu dezvaluie un cont ascuns

Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu, despre ale carui declaratii de avere ciudate scriam in numarul nostru din 27 ianuarie, a ales sa atace ziarul si redactorul care a scris materialul, in loc sa explice coerent de ce apar inadvertente in declaratiile sale. Atanasiu a declarat telefonic, in timpul emisiunii «Sinteza Zilei», de pe postul de televiziune Antena 3, ca «Gardianul» foloseste un ziarist «platit de PD Alba» pentru a-l ataca.

1 afișare
Imaginea articolului Declaratiile de avere ale lui Atanasiu dezvaluie un cont ascuns

Declaratiile de avere ale lui Atanasiu dezvaluie un cont ascuns

Mai mult, in ultimii ani, 80% din ce a scris acelasi ziarist „platit“ ar fi fost numai atacuri la adresa lui Atanasiu. Din acest motiv, presedintele AVAS este mai bogat cu o plângere penala, pentru calomnie, depusa astazi la Parchetul de pe lânga Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici