Directorul amorez, scos nevinovat de Inspectoratul Scolar

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis ca directorul Colegiului Tehnic “Traian”, Mihai Chiraleu, implicat intr-o relatie amoroasa cu o eleva a sa, este nevinovat.

5 afișări
Imaginea articolului Directorul amorez, scos nevinovat de Inspectoratul Scolar

Directorul amorez, scos nevinovat de Inspectoratul Scolar

Hotararea a fost luata marti seara, in unanimitate, de catre membrii Consiliului de Administratie al ISMB. Acuzatiile referitoare la cuvintele “poponari” si “boarfe”, folosite de director la adresa elevilor sai, vor fi anchetate peste doua saptamani de catre acelasi inspectorat.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici