Filaj la procuror

Procurorul Marian Sîntion, consilierul ministrului de Interne, este filat strâns de o echipă profesionistă. O întreagă desfăşurare de forţe, dotate cu maşini, motociclete şi scutere, îl însoţeşte pe magistrat oriunde.

1 afișare
Imaginea articolului Filaj la procuror

Filaj la procuror

Reacţia experţilor în filaj este o consecinţă a demersurilor reformatoare ale procurorului, privind organizarea Ministerului Internelor şi Reformei Administrative şi a faptului că a cerut verificarea a 32 de chestori: dacă au avut probleme de corupţie, dacă au fost implicaţi penal în Revoluţie, mineriade, dacă au fost colaboratori ai Securităţii ceauşiste sau dacă au avut funcţii politice în structurile PCR şi UTC. Cerem declanşarea unei anchete a Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi a Consiliului Superior al Magistraturii în urma acestui act de intimidare a unui magistrat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici