Filorii sunt de la Interne

Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, în frunte cu ministrul Cristian David, a păstrat şi ieri "omerta" în jurul filajului strâns făcut asupra procurorului Marian Sîntion şi descoperit în flagrant delict.

1 afișare
Imaginea articolului Filorii sunt de la Interne

Filorii sunt de la Interne

Ditamai ministrul de Interne n-a fost interesat două zile la rând de soarta consilierului său, magistratul Marian Sîntion. Aceasta este o poziţie absolut nefirească şi anacronică pentru un şef preocupat de soarta sfetnicilor săi. Aşadar, Marian Sîntion a fost filat ca la carte, cu cel puţin trei maşini şi un motociclist, dezvăluirile apar în presă, iar ministrul doarme în bocanci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici