Geoana, Dincu si defunctul Dan Iosif vor fi scosi din vile

Guvernul Tariceanu vrea sa scoata pesedistii din vilele RA-APPS. Mircea Geoana, Vasile Dincu si Serban Mihailescu nu vor putea sa-si cumpere casele de la stat.

1 afișare
Imaginea articolului Geoana, Dincu si defunctul Dan Iosif vor fi scosi din vile

Geoana, Dincu si defunctul Dan Iosif vor fi scosi din vile

Seful Secretariatului General al Guvernului, Ilie Bolojan, a decis sa prelungeasca toate contractele de inchiriere ale Regiei Autonome-Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), care au expirat pe 31 decembrie 2007. Numarul estimativ al acestora este de 100. „Contractele sint prelungite cu un an, dar vor fi si citeva exceptii. Am pastrat in jur de 200 de case pentru fondul de protocol si locuinte de serviciu. Sint mai multe blocuri unde vor fi cazati demnitarii, dar si citeva vile care vor putea fi folosite pentru protocol“, a spus Ilie Bolojan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici