Ginerică de clasa I: are diplomă de merit şi nevastă din vecini

Alin Stănescu este puştiul pe care televiziunile îl dădeau săptămâna trecută drept "mirele anului" în satul Iveşti din Galaţi. Are şapte ani, a terminat clasa I şi în vacanţa de vară părinţii lui s-au gândit să-i ofere deja un rost pe lumea asta: l-au însurat într-o duminică, în curtea palatului, pe o terasă cu mese din lemn şi un grătar.

20 afișări
Imaginea articolului Ginerică de clasa I: are diplomă de merit şi nevastă din vecini

Ginerică de clasa I: are diplomă de merit şi nevastă din vecini

Nevasta, Lucreţia, cu un an mai coaptă, e o fată din vecini, ochioasă, iar mă-sa s-a îndurat s-o lase la şcoală, cât să înveţe să iscălească. N-aveau însă ţiganii să prevadă scandalul, la care au participat deopotrivă asistente sociale de la Protecţia Copilului Galaţi, dar şi poliţiştii din sat, sătui deja de petrecerile zgomotoase ale ţiganilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici