Guvernul acuză FMI că fură asfaltul din autostrăzi

Istoria se repetă. FMI este folosit din nou pe post de „lupul cel rău“. După ce au apelat la Fond explicând că în caz contrar România intră în zodia falimentului, acum guvernanţii îşi acoperă eşecul şi frica de a lua măsuri nepopulare într-un an electoral dând vina pe FMI.

3 afișări
Imaginea articolului Guvernul acuză FMI că fură asfaltul din autostrăzi

Guvernul acuză FMI că fură asfaltul din autostrăzi

Portavocea Executivului a fost ministrul Tranporturilor, Radu Berceanu: „FMI nu ne dă voie să continuăm investiţiile în infrastructura rutieră, pentru că mărim deficitul bugetar", a declarat miercuri seară ministrul după ce s-a întâlnit cu reprezentanţii Fondului. „Au spus: «cheltuiţi cu 500 de milioane mai mult în investiţii în infrastructură şi mai puţin cu 500 de milioane la salarii. 

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici