Honorius Prigoană, despre românce: “Sînt subnutrite, schiloade”

Dacă cetăţenii străini sînt fascinaţi de femeile din România, afirmînd tot mai des că “româncele sînt frumoase”, Honorius Prigoană nu este de aceeaşi părere.

4 afișări
Imaginea articolului Honorius Prigoană, despre românce: “Sînt subnutrite, schiloade”

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au ajuns la mare

Fiul lui Silviu Prigoană nu este genul de băiat care să agaţe fete (spune el), însă, ca orice bărbat, îi place să le privească. Doar atît! Şi atunci cînd le priveşte nu simte nevoia să mai întoarcă şi capul pentru că rămîne profund dezamăgit. "Nu-mi plac fetele din România. Sînt subnutrite, schiloade. Aşa că, nu mă uit după ele. Mie îmi place alt gen de fată (înaltă şi cu forme frumoase, aşa cum este Corina, actuala iubită a juniorului Prigoană, n.r.)", a declarat Honorius.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici