In ciuda vremurilor economice proaste, Auchan dubleaza in trei ani numarul de hipermarketuri

Reteaua de hipermarketuri Auchan vrea sa dubleze numarul de magazine in urmatorii trei ani, pana la 14 unitati, prin investitii estimate la 140 mil. euro, in ciuda declinului consumului din 2009.

2 afișări

Preluarea integrala a retelei locale de catre grupul francez Auchan, tranzactie realizata la finele lui 2008, mentine astfel ritmul de expansiune pe o piata care in acest an s-a lovit de scaderi in consum de pana la 20%. In ultimii trei ani, cand retailul local a crescut cu un ritm anual de peste 15%, Auchan a deschis in total sapte unitati, compania fiind controlata in acea perioada de un grup de investitori straini, majoritatea fosti manageri ai retelei Cora.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici