Ionuţ Popa: "Clujul nu trebuie să se teamă în Liga Campionilor!"

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Ionut Popa, s-a declarat mulţumit de rezultatul reuşit de echipa sa la Cluj, 0-0 pe terenul CFR-ului.

1 afișare
Imaginea articolului Ionuţ Popa: "Clujul nu trebuie să se teamă în Liga Campionilor!"

Ionuţ Popa: "Clujul nu trebuie să se teamă în Liga Campionilor!"

"Am avut parte de un arbitraj extraordinar şi ambele echipe au avut mari ocazii de gol. Am simţit că am jucat astăzi cu echipa campioană, chiar dacă aceasta trece acum printr-o perioadă mai grea. Chiar şi după acest rezultat, CFR-ul nu trebuie să aibă frică în Liga Campionilor, pentru ca adversarele sale sunt accesibile. Sunt mulţumit de acest rezultat" a spus Popa.

 

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici