Ionuţ Popa: "Nu mi-am primit salariul de trei luni, jucătorii nu au luat nici o primă. Nu mai pot răbda!"

Ionuţ Popa a vorbit la GSP TV despre decizia sa de a renunţa la postul de antrenor al echipei Poli iaşi.

1 afișare
Imaginea articolului Ionuţ Popa: "Nu mi-am primit salariul de trei luni, jucătorii nu au luat nici o primă. Nu mai pot răbda!"

Ionuţ Popa: "Nu mi-am primit salariul de trei luni, jucătorii nu au luat nici o primă. Nu mai pot răbda!"

"Sînt acasă, Narcis Ciocîrlan este aici cu un mesaj din partea jucătorilor. Ei nu vor mai veni la antrenamente dacă eu renunţ. Dar nu mai pot lucra în asemenea condiţii, nu mi-am primit salariul de trei luni, nici jucătorii nu au primit vreo primă anul acesta.

 

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici